Toimitus & Palautus

Seuraavia ehtoja sovelletaan Pikkukeskisen ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

Pikkukeskinen (www.pikkukeskinen.com) myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille (joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas).

1. Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

Yksityisasiakkaan tapauksessa asiakkaan nimi, postiosoite puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yritysasiakkaan tapauksessa tulee ilmoittaa tilaavan henkilön nimi, yrityksen nimi, postiosoite (katuosoite ja toimipaikka) puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Pikkukeskisen asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille, ellei laki tai asetukset toisin määrää.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Pikkukeskisen vastuu tuotteen saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

Mikäli asiakas ei hyväksy toimitusta, hänen tulee palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa.

Selvissä tuotevirhetapauksissa Pikkukeskinen voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

 

2. Toimitus

Toimitus tapahtuu Postin, Matkahuollon tai Kiitolinjan kautta. Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle Postin  / Matkahuollon / Kiitolinjan palveluja koskevien toimitusehtojen mukaisesti.

Asiakkaan valitessa toimitustavaksi postiennakon tai bussiennakon voi Pikkukeskinen periä postiennakosta/bussiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

Ennakkomaksulla tilatut tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivän kuluessa suorituksen kirjautumisesta Pikkukeskisen tilille.
Lunastamatta-ja aiheettomasti palautetun tuotteen rahdin Pikkukeskinen tulee laskuttamaan asiakkaalta.

 

3. Maksutavat

Maksutapana on ennakkomaksu tai postiennakko/bussiennakko. Postiennakolla/bussiennakolla tilattaessa voi Pikkukeskinen periä postiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset. Laskutus on erikseen sovitusti mahdollista vain yrityksille.

Olemme siirtyneet 01022011 alkaen kokonaan ennakkolasku menettelyyn nettikaupassamme yritysten osalta jotka ovat toimineet alle 3 vuotta tai on olemassa olevia maksuhäiriöitä ja luottoluokitus ei läpäise seulontaamme. Yksityshenkilöille myymme vain ennakkkolaskulla jonka toimitamme sähköpostiin.

Ennakkomaksu tapauksessa tilausta ei käsitellä ennenkuin ennakkomaksu on suoritettu Pikkukeskisen tilille.

Ennakkomaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä Pikkukeskisen pankkitilille heti kun Pikkukeskinen on lähettänyt laskun tilauksesta asiakkaan sähköpostiin.

Mikäli asiakas ei maksa tilauksen ennakkomaksua 3 päivän kuluessa laskun lähettämisestä, niin Pikkukeskinen katsoo tilauksen mitätöityneen ja ei ole velvollinen enään vastamaan tavaran toimituksesta jos asiasta ei ole muutoin sovittu.

Varatut tuotteet joista on lähetetty ennakkolasku,  jos tilaus perutaan se tulee tehdä 8 päivän kuluessa laskun päivämäärästä, muutoin Pikkukeskinen laskuttaa 10% kauppasummasta kaupanpurku/varauspalkkiota.

Pikkukeskinen ei maksa korkoa ennakkoon maksetuille rahoille.

Laskutuksella toimitettujen, mutta maksamatta jääneistä laskuista lähetämme eräpäivän jälkeen muistutuksen, josta perimme 10 euron muistutuslisän. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, annetaan se perintätoimisto Tehoperintä Oy hoidettavaksi.

4. Toimitusaika

Mikäli tilaus tehdään ennen klo 10:ttä, tilaus lähetetään jo seuraavana päivänä (arkisin). Postipaketit ovat noudettavissa/jakelussa jo seuraavana arkipäivänä ja kirjeessä/maksikirjeessä lähetetyt tilauksetkin 2 arkipäivän kuluessa postituksesta.

Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

5. Toimituskulut

Toimituskulut ovat ne, jotka tilausjärjestelmä ilmoittaa tilausta tehtäessä. Pääsääntönä voidaan pitää, että kirjeissä toimitettavien pakettien hintoihin sisältyy toimituskulut ja maksikirjeenä ja pakettina lähetettävistä toimituksista peritään toimituskulut tilauksen painon mukaisesti. Toimituskulut on nähtävillä kassalla, kun asiakas on rekisteröitynyt ja kirjautunut verkkokaupan käyttäjäksi.

Jos tuotteita toimitetaan jälkitoimituksella, asiakkaalta veloitetaan vain tilaushetkellä ilmoitetut toimituskulut.

Jos asiakas päättää jälkitoimituksen viivästyessä peruuttaa jälkitoimitukseen jääneen osuuden tilauksesta veloitetaan asiakkaalta vain ensimmäisen toimituksen toimituskulut ja loput maksetusta summasta palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

6. Hinnat

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidättää Pikkukeskinen  oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Pikkukeskinen aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 13% ja 23%. Pikkukeskinen on arvonlisävelvollinen yritys

7. Omistusoikeus

Tuotteet ovat Pikkukeskisen omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

8. Tuotetiedot

Pikkukeskinen pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta. Pikkukeskinen pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman eri ilmoitusta.

9. Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritys-asiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot. Lisäksi on täytettävä palautuslomake. Klikkaa tästä avataksesi palautuslomakkeen. Täytä lomake ja lähetä se palautettavan tuotteen mukana.

Palautettavat tuotteet tulee palauttaa Kemin matkahuoltoon Pikkukeskisen nimellä. Palautuksen vastaanottamisen ja tarkastamisen jälkeen Pikkukeskinen Oy hyvittää asiakkaalle tilauksen yhteissumman sekä palautuksesta aiheutuneet postikulut. Ulkomailta tehtyjen palautusten postimaksuista vastaa asiakas.

Palautukseen tulee liittää mukaan nimi, puhelinnumero sekä tilinumero, johon palautus osoitetaan sekä kopio laskusta/lähetteestä.

10. Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä Pikkukeskisen myyntiin ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi.

Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.

Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.

Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 30 € ja lisäksi aiheutuneesta työstä 35 € alkavalta tunnilta.

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

11. Tuotteiden asentamisesta tai käyttöönotosta aiheutuvat haitat

Asiakas vastaa tuotteiden asentamisessa tai käyttöönotossa vaadittavien muiden valmistajien tuotteiden esimerkiksi ohjelmiston hankinnasta ja niiden käytön mahdollisesti aiheuttamasta haitasta.

12. Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

13. Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

14. Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.

Takaisin
IP osoitteesi: 34.229.194.198
Copyright © 2019 Pikkukeskisen verkkokauppa. Powered by Zen Cart